Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Стивън Болдуин благодари за молитвите за дъщеря му Хейли

Main Pic
Публикувана: 16.03.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1016
Коментари: 0
Американският актьор и продуцент на християнски филми Стивън Болдуин публикува съобщение, в което благодари на християните по света, които са се молили за здравето на дъщеря му Хейли Бийбър.
 
„Много ви благодаря за всички молитви за прекрасната Хейли“, пише Болдуин в публикация в Инстаграм. Актьорът споделя, че е бил на колене пред Бога дълги часове всеки ден“, и затова не е публикувал известно време в платформата на социалните медии.
 
Болдуин моли своите последователи да се молят за неговия зет, поп звездата Джъстин Бийбър, който в момента е на турне.
 
„Нека продължим да се молим за JB по време на турнето, така че любовта, мирът и радостта да докоснат този свят“, написа той. „Бог да ви благослови всички!!!“
 
Хейли, която е омъжена за Джъстин от 2018 г., получи кръвен съсирек в мозъка си през уикенда. Тя беше изписана от болницата в понеделник.
 
Според The ​​Christian Post тя сподели в социалните медии, че е била хоспитализирана в Палм Спрингс, Калифорния, поради „много малък кръвен съсирек“, който пречел на мозъка ѝ да получава необходимия кислород.
 
„Тялото ми успя да се справи и се възстанових напълно за няколко часа“, обяснява супермоделът.
 
„Въпреки че това определено беше един от най-страшните моменти, които съм преживявала, сега съм вкъщи и се чувствам добре. Толкова съм благодарна на всички невероятни лекари и медицински сестри, които се погрижиха за мен!“ добавя тя.
 
Хейли също така благодари на тези, които „са изпратили добри пожелания и загриженост, както и за цялата подкрепа и любов, които е получила по време на престоя в болницата“.
 
Докато е била в болницата, лекарите се опитвали да установят дали съсирекът е свързан с COVID-19, тъй като Джъстин наскоро се е заразил с вируса. Оттогава Джъстин се е възстановил напълно.
 
Източник, близък до семейство Бийбър, казва пред списание People, че Джъстин е поискал християните по света да се молят за съпругата му и е бил особено загрижен за нейното здраве.
 
Джъстин и Хейли са членове на църквата ChurchHome, ръководена от пастир Джуда Смит.
 
Източник: Christian Headlines
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg