Четвъртък, 11.08.2022

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Изгубена Библия се превръща в отговор на молитва

Main Pic
Публикувана: 13.05.2022
Автор: Били Холоуеп
Прочетена: 1174
Коментари: 0
Мистериозната повторна поява на Библията на жена от Тексас e коментирана като чудо в социалните медии.
 
Историята зад въпросната случка е наистина завладяваща. Джойс Евънс от Тайлър, Тексас, дълго се чуди дали нейната покойна дъщеря Барбара, починала през 2011 г., е приела спасителната вяра в Христос и е в Божието присъствие.
 
Като християнка Евънс споделя, че винаги се е надявала трите ѝ деца да повярват в Бога на Библията, като се е опитвала да им даде пример, на който могат да подражават.
 
„Мислех си, че ако им покажа любовта на Бога и вярата, която имам, тогава те ще последват моя пример“, казва жената пред KLTV-TV.
 
Що се отнася до Барбара, изглежда, че тя е избрала да върви по своя собствен път и нейната майка продължава да задава въпроси за връзката на дъщеря ѝ с Бога.
 
„Дъщеря ми не беше съвършена. Но колко хора са? Никога не можех да спра да я обичам. Бог ми я даде“, казва Евънс. „Когато се чудим дали децата ни са спасени, трябва да се доверим на Бога и да знаем, че ще разберем едва когато стигнем там, в небето."
 
Джойс продължава да задава тези въпроси, както и да се моли, докато един ден през 2019 г. във фоайето на пенсионния център, който Евънс посещава, се появява Библия. Тя просто е оставена на открито, на един стол.
 
Евънс е шокирана, когато отваря изтърканата книга, защото вътре вижда изписано името на Барбара. Всъщност това е отдавна изгубената Библия на Барбара, а в задната част на книгата Евънс открива бележки върху посланието за Благата вест за спасение.
 
„Дъщеря ми беше написала спасителния план в задната част на Библията“, казва Евънс.
 
Някои може да се чудят дали има разумно и лесно обяснение за това как Библията е стигнала до там, но Джойс Евънс казва, че никой не знае защо или как се е оказала там. По някакъв начин Библията на Барбара – книга, съдържаща предполагаеми отговори на въпроси за духовното ѝ състояние – се завръща в семейството.
 
„Никой не знаеше откъде е дошла Библията на Барбара или как е попаднала там“, казва майката. Зная, че Господ я е поставил там. Това е отговор на молитвата ми."
 
Евънс продължава: „Ако просто се огледате, можете да виждате чудеса в живота на околните през цялото време. Бог присъства в тези дребни неща, за да ни се разкрие."
 
А Тереза ​​Арън, едно от другите деца на Евънс, вярва, че повторното появяване на Библията наистина е било чудо.
 
„Това е първото нещо, за което се сетих, когато видях Библията“, казва тя. „Казах си: „Ех, сестра ми е в рая.“ И сега наистина вярвам в това.“
 
Източник: Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg