Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

68 000 души на евангелизация с Франклин Греъм в Бразилия

Main Pic
Публикувана: 13.06.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 930
Коментари: 0
Десетки хиляди хора се събраха на известния плаж "Копакабана" в Рио де Жанейро през уикенда за евангелизаторско събитие.
 
Половин век след като  баща му Били Греъм проведе евангелизационна обиколка там, Франклин Греъм проповядва на митинг, който според организаторите е изпълнил плажа с музика и надежда.
 
Евангелската асоциация на Били Греъм съобщава, че хиляди от присъстващите на „Hope Rio“ са изявили желание да следват Христос.
 
Говорейки пред тълпата, Франклин Греъм каза:
 
„Библията заявява, че стойността на човешката душа струва повече от тази на целия свят. Да кажем, че притежавате всички недвижими имоти на плажа "Копакабана", притежавате хотелите, луксозните апартаменти, красивите ресторанти. Да кажем, че всичко това е ваше — вашата душа струва много повече от всичко това — вие имате повече стойност.
 
„Защото всеки, който се обърне от греховете си и положи своята вяра и упование в Божия Син Исус Христос, знайте това – Бог е простил греховете ви! Както се казва в Библията, Бог ги е хвърлил в дълбините на морето.”
 
Събитието се случва само седмици преди Франклин Греъм да завърши турнето си в Обединеното кралство. След събитията в Ливърпул, Нюпорт и Шефилд, американският евангелизатор ще проповядва в лондонския Excel център. Към него ще се присъединят музикантите Майкъл Смит и Си Си Уинъс.
 
Източник: Christian Post
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg