Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джъстин Бийбър търси молитвена подкрепа

Main Pic
Публикувана: 14.06.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 639
Коментари: 0
Поп певецът Джъстин Бийбър отложи няколко насрочени концерта и изяви, след като беше диагностициран със синдром на Рамзи Хънт, заболяване, при което дясната страна на лицето му  се парализира.
 
28-годишният Бийбър разкри за диагнозата си във видео в Инстаграм в петък.
 
„Както вероятно можете да видите от лицето ми, имам този синдром, наречен синдром на Рамзи Хънт“, обясни той във видеото. "Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихвам от тази страна на лицето си. Едната ми ноздра не иска да помръдне. Така че от тази страна на лицето ми има пълна парализа."
 
„Тези, които са разочаровани от отмяната на следващите ми творчески изяви, очевидно са наясно, че не съм способен физически“, продължи той. — Както виждате, положението е сериозно.
 
„Иска ми се това да не беше така, но очевидно тялото ми ми казва, че трябва да почивам“, каза младия певец. „Надявам се, че разбирате. Използвам това време просто да си почина и да се отпусна и да се върна на 100 процента, за да мога да правя това, за което съм роден.“
 
В края на видеото Бийбър отбелязва, че се доверява на Бога да му помогне да преживее този труден момент.
 
„Вярвам, че всичко ще е наред и имам надежда. Надявам се на Бога и вярвам, че всичко е допуснато от Господ с причина. Не съм сигурен какво е това в момента, но междувременно ще си почина“, написа младежът, който често говори за вярата си в Христос пред милионите си последователи.
 
„Обичам ви, хора! Не забравяйте да се молите за мен“, написа Бийбър в своята публикация Инстаграм.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg