Вторник, 19.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бени Хин разкри истинската причина за своя развод

Main Pic
Публикувана: 18.06.2012
Автор:
Прочетена: 26577
Коментари: 3

Независимо от факта, че американският проповедник Бени Хин и съпругата му Сюзън официално са в развод, те се появиха заедно в предаването „Това е вашият ден”. Хин беше водещ на програмата, а Сюзън седеше до него. „Изумително е, Бени, какво се случва, когато кажеш на Господ: „Нека не моята, но Твоята воля да бъде във всяка ситуация в живота ми”, каза Сюзън, обръщайки се към Бен. Евангелизаторът призна, че докато милиони хора са били изцелени чрез служението му в продължение на много години, семейството му било болно, защото той обичал служението повече от семейството си. „Аз бях наистина женен за служението си. Но всички ние живеем и се учим. И тъй като бракът ми умря, а умря, защото беше болен, Сюзън, разбира се, подаде молба за развод... Но без съмнение Бог използва развода, за да ме събуди и да привлече вниманието ми... Моят подход е бил неправилен при подреждането на приоритетите по този начин – Бог–служение–семейство”.

Хин помоли публиката и Тялото Христово да му простят. „И въпреки че това бяха най-болезнените 2 години и половина от живота ми, краят на брака ни определено ме събуди и Бог го използва, за да ми покаже, че не мога да действам без съпругата и семейството си”, обясни Хин. Въпреки последните трудности Хин потвърди, че любовта, която го свързва със съпругата му, сега е по-силна отвсякога. „Сю и аз се съгласихме да ходим на консултации, за да не повтаряме грешките от миналото, и ние ще продължим да го правим”, заяви Бени Хин и подчерта решимостта си да положи усилия за съхраняване на брака му за цял живот.

Източник: cnlnews.tv

 

Сподели:
Email Print

Автор: hari    |    29.06.2012 : 06:55:21

БЕНИ ХИН КАКВО ДА КАЖА ПАДАНЕТО ОТ АНВОНА Е ГОЛЯМО И СЕ ОТЗОВАВА НА ПЪРВАТА РЕДИЦА СТОЯЩИ БРАТЯ И СЕСТРИ.ЗА ТАКЪВ ПО ДОБРЕ ДА ОСТЪПИ НА ДРУГ СЛУГА НА ГОСПОДА И ДА ПРОДАЛЖИ СЛУЖЕНИЕТО.А БЕНИ ДА СИ ОПРАВИ СЕМЕИСТВОТО И БОГ ЛЕКУВА СЪРЦАТА.ПОСТ НА РАЗКАЯНИЕ И МОЛИТВА АПЪК ГОСПОДА МОЖЕ ДА ПРОЕВИ МИЛОСТ КЪМ НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО.

Автор: Panteley    |    26.06.2012 : 09:04:53

И каква е новината тук?

Автор: Mladen Petroff    |    25.06.2012 : 15:12:58

Много странно...

най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg