Петък, 26.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Библия спасява живота на автобусен шофьор

Main Pic
Публикувана: 12.03.2014
Автор:
Прочетена: 2849
Коментари: 0

"Двата куршума са били спрени от книгата, която шофьора е носел в джоб на гърдите си", казва сержант Майкъл Поули от полицията в Дейтън.

„Божествена намеса" са думите, които полицаите използват, за да опишат начина, по който живота на шофьор на автобус е спасен.

Четиридесет и девет годишният Рики Уагонер е шофьор на автобус в град Дейтън, щата Охайо, САЩ. На 24 февруари т.г., рано сутринта, той слязъл от превозното средство, за да се опита да отстрани повреда, когато е бил внезапно нападнат от трима мъже.

В докладът на местната полиция се съобщава за три изстрела в тялото на шофьора от близко разстояние. Единият от куршумите го е ранил в крака, а другите два са в гърдите.

На обаждането на телефона за спешни случаи, Уагонер казва на диспечера, "Ранен съм в крака, а гърдите си чувствам, като да съм бил ударен с чук."

За щастие на Рики, той е носил екземпляр на "The Message", издание на библията на по-популярен език, в левия си преден джоб и куршумите са били поети от Библията, спасявайки живота му.

В полицейския доклад се отбелязва, че куршумите са "заседнали вътре" в книжното издание.

Синът на Уагонер е публикувал на своята Facebook страница в понеделник следобед, "Татко е добре и семейството ми и аз сме щастливи, че е жив."

Въпреки, че полицията отказа да коментира стрелбата, смята се, че това е бил ритуал за приемане на нов член на банда, при който кандидатът трябва за докаже смелостта си да убива.

Източник: Foxnews.com

Превод от английски език за Евангелски вестник

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg