Събота, 27.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ник и Канае Вуйчич ще стават родители за втори път

Main Pic
Публикувана: 09.02.2015
Автор:
Прочетена: 4646
Коментари: 0

Семейната двойка Ник и Канае Вуйчич се подготвят да станат родители за втори път. Ник писа за това на официалната си страница във Facebook.

Под снимката, където техният най-голям син е облечен в яке с надпис: "Най-прекрасният голям брат", Ник е написал: "Наистина, Киоши ще е най-невероятният голям брат!". Веднага след това той съобщи добрата новина на своята 5-милионна аудитория, информира gcshelp.org.

"Ние сме в 12-ата седмица на бременността!! Благодарим ти, Господи, за този скъпоценен и удивителен дар и благословение!! Благодарим на всички ви за любовта, молитвите и подкрепата", пише още той.

Историята на Ник Вуйчич, световноизвестен проповедник без ръце и крака, вдъхновява много хора да не се отчайват от трудностите и да се доверят изцяло на Бога. Въпреки физическия си недостатък, Ник активно служи на Бога, пътува, спортува, пише книги, снима се във филми и т.н. През 2012 г. той се ожени за Канае Мияхара. Година по-късно им се роди син - Джеймс Киоши Вуйчич. Още преди неговото раждане, Ник обяви, че бременността на жена му протича без усложнения и ултразвукът показва, че бебето е напълно здраво.

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg